Gota Letre

Gotat e letres,risi në treg! Shumellojshmeri ngjyrash dhe modelesh! Madhesi te ndryshme 2.5oz,3oz,4oz,12oz. Mbroni mjedisin dhe shendetin tuaj! Rimmed Perqafo Cilesine.