Kunja pambuku

 Më shumë përkujdesje,më shumë shëndet! 

Me pambukun më të butë në majë se cdo kunjë tjetër,Kunjat e Pambukut Rimmed® e bëjnë më të lehtë pastrimin e zonave të vogla,

ato janë perfekte për pastrimin e jashtëm të veshëve,hundëve,pastrimin e kërthizës,

pastrimin e manikyrëve,aplikimin e makeup-it,punimin e veprave artizanale dhe shumë funksioneve të tjera.

Ato përbëhen nga një pambuk 100% të pastër me cilësi të lartë.