LLAMPA

Llampa LED Bulb

 
Llampat LED Bulb Rimmed® janë ndër llampat më cilësore në tregun Shqipëtar.Falë diodave LED llampa arrin shkëlqimin e plotë menjëherë pa vonesa të ngrohjes.Llampat LED Bulb kanë një jëtëgjatësi shumë herë më të lartë sesa llampat e zakonshme fluoreshente.Fikja dhe ndezja e shpeshtë e llampës nuk e zvogëlon jetëgjatësinë e saj. 
Kurseni 90% të energjisë elekrike duke përdorur llampa LED.
Llampat e zakonshme përmbajnë mërkur në brendësi të tyre,duke kërkuar një trajtim të vecantë pas djegies së saj,ky rrezik nuk ekziston në llampat LED.
Llampat LED nuk prodhojnë rreze UV,ato ndricojne njësoj si në temperatura të ulëta dhe në temperatura të larta.
Rimmed ofron llampa LED me ndricim të ngrohtë(ndricim i verdhë) dhe ndricim të ftohtë(ndricim i bardhë).
LLAMA-RIMMED
LLAMPA-RIMMED-3