Membrane Plastike Ushqimore

rimmed--wrap-food

Membrana Plastike falë strukturës së saj elastike, i lejon ushqimet të qëndrojnë të freskëta dhe të ruhen në një mjedis higjienik duke parandaluar bashkëveprimin e ushqimit me ajrin.Ajo lejon qarkullimin e oksigjenit duke
ruajtur aromën dhe freskinë e frutave dhe perimeve brenda dhe jashtë frigoriferit.
Membrana jone plastike e cila përdoret për paketimin dhe ruajtjen e ushqimit në mënyrë të qetë,nuk përmban nxitës elastik dhe substanca të dëmshme.
Membranat platike për mikrovalë janë një zgjidhje e sigurt dhe praktike për ri-ngrohjen dhe shërbimin e ushqimit, evakuojnë avujt e tepërt të ujit në sajë të strukturës së saj me pore dhe parandalon çdo njollë në furrë gjatë ngrohjes së ushqimeve dhe pijeve.