Kontaktoni me Rimmed®

Mezi presim të flasim me ju!

Për çdo paqartësi, pyetje ose ofertë jeni të lutur të na kontaktoni dhe ne do t’ju përgjigjemi e do t’ju japim zgjidhje për çdo problematikë ose shqetësim që mund të keni. 

Adresa

Rruga Prush, Km 1
Vaqarr,Tiranë

Oraret e punës

08:30 AM - 17:30 PM

Numër Kontakti

+355 69 74 76 555

Social Media :

sqAlbanian