Peshqira mikrofiber pastrimi

PESHQIRA
Peshqirat Mikrofibër Pastrimi Rimmed®​, japin një këndvështrim të ri në fushën pastrimit dhe higjenës.
Ato përbëhen nga 80% poliestër dhe 20% poliamid.
Falë aftësisë së tyre absorbuese ato largojnë sasi të mëdha mikrobesh pa përdorur kimikate.
Peshqirat Mikrofibër të Pastrimit kanë vetinë të thahen shpejtë,duke e bërë të vështirë rritjen e baktereve në to.
Ato mund të përdoren për pastrimin e cdo lloj sipërfaqeje,si dysheme.xhama,pajisjet elektro-shtëpiake etj.
Shtëpia juaj do të shkëlqej dhe pastërtia do të zgjasë më shumë pas përdorimit të Peshqirave Mikrofibër.