Pipa Plastike/Letre

Pipat Plastike Rimmed® janë këtu për ti bërë më freskuese pijet tuaja dhe për tju siguruar sa më shumë prakticitet në pirjen e lëngjeve dhe kafeve në përditshmërinë tuaj.Pipat Rimmed vijnë tek ju me një shumëllojshmëri ngjyrash,modelesh dhe materialesh.

Duke filluar nga ato më të thjeshtat,duke vazhduar me pipat plastike të veshura me letër,për të siguruar sterilitet në servirjen e pijeve tona, e deri tek pipat ekogjike të letrës që tashmë bëjnë të mundur mbrojtjen e mjedisit.