Qese per Kuba Akulli

Mbusheni qesen me uje apo cfaredo lloj tjeter lengu qe mund te ngrije nepermjet tunelit te qeses se akullit. Griseni qesen tek pjesa e siperme. Pastaj lidheni qesen mire dhe e vendoseni ne frigorifer. Pasi lengu te jete bere akull ju mund ti hiqni akullin nga qesja e akullit.

 
 
  • Gjerësia (cm) : 18.5
  • Gjatesia (cm) : 33
  • Njesia : Paketim
  • Sasia e paketimit : 8
  • Ngjyra : Transparente
  • Materiali : Plastike
  • Perdorimi : Aksesor kuzhine