Stretch Film per Paleta

stretch-film
Stretch Film 002

Stretch film-i për Paleta ndahet në dy kategori:

1) Filmi manual -karakterizohet nga një fleksibilitet dhe rezistencë të lartë duke siguruar fashimin e produkteve të mprehta pa u prerë apo këputur.Eshtë shumë i lehtë në përdorim,kërkon vetëm një tërheqje minimale gjatë aplikimit.Siguron mbrojtjen nga shiu  dhe erërat e forta duke mbrojtur maksimalisht produktin.

Trashësia 23 MY/Pesha sipas kërkesave të klientëve

2)Filmi për makineri-siguron paketimin e paletave me ndihmën e makinerisë mbështjellëse.Filmi është rezistentë ndaj këputjes,ruan dhe fikson paletën gjatë transportit.Transparenca e tij lejon identifikimin e produktit dhe barkodeve të vendosura në paletë.

Trashësia 23 MY/Pesha 16kg/roll