TUBO KARTONI

Në vitin 2022 Rimmed® fillon me prodhimin e tubit të kartonit për përdorim industrial nga fabrikat e letrës, plasmasit, ambalazheve ushqimore etj. Kjo linjë ofron një shumëllojshmëri përmasash me ID nga 30-76mm gjatësi nga 15cm-3m dhe peshë sipas kërkesave të klientit. 

sqAlbanian

TUBO KARTONI