Vasketa Alumini

vasketa

Vasketat e Aluminit RIMMED®

Vasketat e Aluminit Rimmed® ​(me dhe pa kapak) janë të modeleve dhe formave të ndryshme duke i bërë ato ideale për transportin,magazinimin,ngrohjen dhe shërbimin e ushqimit.
Vasketat e Aluminit janë 100% të riciklueshme dhe ky riciklim nënkupton përdorimin e 95% më pak energji në krahasim me prodhimin e materialit të papërpunuar,gjë që e bën aluminin një material shumë ekologjik.
 
Vasketat e aluminit lejojnë një përcueshmëri të lartë termike,rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë,mbrojtje 100% ndaj dritës,yndyrnave,ujit,oksigjenit dhe CO2.
Janë tërësisht higjenike,mbrojnë përhapjen e mikrobeve dhe nuk ndërveprojnë me ushqimin.