xhangolli
bigmarket logo

Certifikime

Rimmed® është një kompani prodhuese e Certifikuar.

Transport

Ne ofrojmë transport për partnerët në adresën e tyre.

Historia dhe qëllimi i Rimmed®

Rimmed® SHPK, u krijua në vitin 2017 si linjë prodhimi e produkteve ndihmëse të kuzhinës si Letra e Aluminit, Membrana Plastike dhe Letra e Pjekjes dhe njëkohësisht importuese dhe shpërndarëse e shumë mallrave ushqimor dhe industrial. Brenda një kohe të shkurtër kompania Rimmed® SHPK arriti të depërtojë rrënjësisht në tregun vendas duke u bërë Lider në produktet e Letrës së Aluminit, Membranës Plastike dhe Letrës së Pjekjes falë korrektesisë dhe cilësisë së produkteve.
Falë eskportit, produktet tona gjenden tashmë jo vetëm në vendet e rajonit dhe Europës por edhe në USA, duke rritur kështu vlerat e produkteve të prodhuara në Shqipëri.


QËLLIMI YNË:
Të punojmë me ndershmëri për të ofruar produkte cilësore që përmirësojnë jetën e konsumatorit, të kontribuojmë për një jetë më cilësore të punonjësve dhe partnerëve tanë dhe ta bëjmë Rimmed® një brand ndërkombëtar.

PRODUKTE PRODHIMI

Disa nga kategoritë kryesore të produkteve që ne prodhojmë.

leter pjekje

LETËR ALUMINI, MEMBRANË PLASTIKE, LETËR PJEKJE

leter guzhine

LETËR HIGJIENIKE, LETËR KUZHINE, KARTËPECETA

shtupa mikrofiber

SHTUPA PAMBUKU MIKROFIBËR

gota kortoni

GOTA DHE TAS LETRE

toba kartoni

TUBO KARTONI

skotch ngjitës

NGJITËS SHIRIT BOPP

Pse duhet të zgjidhni Rimmed®?

Produkte cilësore

Ofrojmë vetëm produkte cilësore që përmirësojnë jetën e konsumatorit.

Çmime ekonomike

Sigurohemi që çmimet tona të jenë të përballueshme nga të gjithë.

Materiale të riciklueshme

Kontribuojmë në mirëmbajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit për një shëndet më të mirë.

Bashkëpuno me Rimmed®

Shikoni produktet tona

Filimisht ju duhet të njiheni me produktet tona për të pasur një orientim paraprak për produktet të cilat ne do t'ju ofrojmë pasi të kemi nisur bashkëpunimin.

Rezervoni një takim

Rezervoni një takim me stafin tonë për t'u njohur me kushtet dhe kërkesat tona ndaj bashkëpunimit dhe për firmosjen e kontratës.

Nisim bashkëpunimin

Pas firmosjes me Rimmed® ju nisni zyrtarisht bashkëpunimin me ne dhe nga ai moment biznesi juaj do kaloj në një tjetër nivel pune dhe serioziteti.

Evente, Sponsor & Blog

Na ndiqni për të rejat më të fundit nga Rimmed®.

  • EVENTE
  • SPONSOR
  • BLOG

ARTIKUJT SIPAS KATEGORISË

sqAlbanian