Përbërësit:
- Letër Alumini Rimmed ®️
- 4 patate
- 1 lugë gjelle vaj ulliri
- 1 lugë kripë
- 100 gr Djathë çedër
- Kos grek
- Proshutë
- Qepë
Si fillim ngrohni furrën. Pritini patatet nga të gjitha anët. Vendosini patatet në mikrovalë për 8 minuta. Lërini të ftohen për 1 minutë, më pas i lyeni me vaj dhe kripë. Mbështilleni secilën patate me Letër Alumini Rimmed ®️. Shponi letrën disa herë me pirun dhe më pas vendosini në furrë dhe lërini për 45 minuta deri në 1 orë, derisa mund të fusni me lehtësi pirunin përmes letrës në qendër të një patateje. Hiqini patatet nga furra dhe lërini të ftohen për 2 minuta. Prisni një vijë vertikale në pjesën e sipërme te patateve. Hidhini sipër djathë ose mbushje të tjera sipas dëshirës, më pas shërbejeni.
Përgatitja e patateve të furrës është një zgjedhje e shkëlqyer për një drekë të shijshme dhe të shëndetshme. Letra e aluminit rimmed ®️ është partneri perfekt për këtë gatim, duke ruajtur aromën dhe lagështinë e patateve gjatë procesit të pjekjes. Ky mjet i thjeshtë dhe i efektshëm siguron që patatet tuaja të jenë të buta në brendësi dhe të shkëlqyera në sipërfaqe. Përfshirja e kësaj teknike në rutinën tuaj të gatimit do të sjellë risi në mënyrën se si shijojnë patatet e furrës, duke sjellë një eksperiencë të padiskutueshme gastronomike për të gjithë ata që marrin pjesë në drekë.