Rimmed®️ ka marrë pjesë në “Sarajevo Halal Fair 2023”

Rimmed ka marre pjese ne Sarajevo Halal Fair 2023

Rimmed®️ ka marrë pjesë në “Sarajevo Halal Fair 2023”, në 17-19 Maj në Pallatin e Kongreseve. Halal Expo Albania është partneri i Sarajevo Halal Fair për Shqipërinë. Rimmed®️ është prezantuar si një kompani dinjitoze me arritje te mëdha dhe me shumëllojshmëri produktesh.

Të fundit

Kategoritë

Keni ndonjë pyetje?

Please contact us for anything, someone from our staff will answer your questions as soon as possible!
 
Thank you for choosing us!
en_USEnglish