Rimmed®️ në Horeca & Packing Fair / Expocity March 2023

Rimmed ne Horeca Packing Fair Expocity March 2023

Rimmed®️ është berë pjesë e eventeve dhe ekspozitave herë pas herë.

Ka marr pjesë në Panairin e Paketimit Horeca& Packing Fair, Edicioni i 9të nga data 9 deri në datën 11 Mars 2023 në ExpoCity. HoReCa Expo është panairi i parë i targetuar në Shqiperi. Rimmed®️ ka shfaqur një pjesë të games së produkteve si letra kuzhine e tualeti, adhesiva, letra pjekje etj

Të fundit

Kategoritë

Keni ndonjë pyetje?

Please contact us for anything, someone from our staff will answer your questions as soon as possible!
 
Thank you for choosing us!
en_USEnglish