Letër alumini

Letër alumini

4.8/5
Përshkrimi i produktit :

Letra e Aluminit Rimmed®​ është mënyra më praktike e ruajtjes, transportimit dhe mbrojtjes së ushqimit tuaj.

Aluminum Paper Products Rimmed®​,falë aliazhit të aluminit me rezistencë të lartë dhe cilësi ruajnë shijen dhe vlerat ushqyese në temperatura të larta dhe të ulëta duke mbrojtur ushqimin nga drita, oksigjeni, lagështia dhe faktorë të tjerë të jashtëm që shkaktojnë oksidimin dhe formimin e aromave të pakëndshme.

Përdorimi i Letrës së Aluminit Rimmed® ensures food freshness by preserving juices and vitamins during baking in the oven.

Kompania Rimmed®​ ofron letër alumini në trashësi të ndryshme,nga 9-20 micron dhe në gjerësi të ndryshme,duke filluar nga 12,14,29,30 deri në 45 cm në varësi të nevojave tuaja dhe duke e bërë letrën e aluminit të përdoret në kuzhina të mëdha si restorante, pasticeri, fast-food-e,kompani hoteliere,parukeri etj..

Shiko produkte të ngjashme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4.8/5

Original Arabica

4.5/5

Original Robusta

4/5

Original Excelsa

4/5

Original Liberica

Subscribe For Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

en_USEnglish