Rimmed reward game in Big Brother VIP Albania 3

Loja shpërblyese e Rimmed në Big Brother VIP Albania 3

Rimmed®️ sponsorizoj një lojë shpërblyese për banorët e Big Brother Vip Albania 3. Banorët u lidhën çift me mebranat plastike Rimmed dhe çifti që rezistoj më shumë fitoj 2000€.

Të fundit

Kategoritë

Keni ndonjë pyetje?

Please contact us for anything, someone from our staff will answer your questions as soon as possible!
 
Thank you for choosing us!
en_USEnglish