Loja shpërblyese e Rimmed në Big Brother VIP Albania 3

Loja shpërblyese e Rimmed në Big Brother VIP Albania 3

Rimmed®️ sponsorizoj një lojë shpërblyese për banorët e Big Brother Vip Albania 3. Banorët u lidhën çift me mebranat plastike Rimmed dhe çifti që rezistoj më shumë fitoj 2000€.

Të fundit

Kategoritë

Keni ndonjë pyetje?

Jeni të lutur të na kontaktoni për gjithçka, dikush nga stafi ynë do të ju përgjigjet pyetjeve tuaja sa më shpejtë!
 
Faleminderit që na zgjidhni!
sqAlbanian