GOTA DHE TAS LETRE

Gotat e kartonit Rimmed® janë praktike dhe ideale në përdorim.

Të përshtatshme për shtëpi,zyra dhe HoReCa.

Material tërësisht i riciklueshëm dhe ekologjik.

Të lehta dhe praktike në përdorim të përditshëm.

 

Tasat prej kartoni Rimmed® janë të riciklueshme, të qëndrueshme, elastike, kanë material izolues dhe janë zgjedhja më perfekte për adhuruesit e supave.

Rezistentë ndaj nxehtësisë, projektuar për të ruajtur nxehtësinë e ushqimit tuaj.

100% higjenikë me kapak për izolim maksimal ndaj mikrobeve.

Tasi i supës me kapak letre vjen në madhesinë 16oz.

sqAlbanian

GOTA KARTONI

TAS LETRE