NGJITËS SHIRIT BOPP

Ngjitësit Shirit BOPP për përdorim industrial. Ngjitësi shirit prodhohet në përmasa 42,50mm në materialin BOPP dhe në 3 ngjyra, e verdhë e tejdukshme, e bardhë e tejdukshme dhe ngjyrë kafe.

Gjithashtu prodhojmë Skoç të një cilësie të lartë të përshtatshëm për të gjitha nevojat tuaja.  

Përmasat

SKOÇ TË MËDHENJË  |  SKOÇ TË MESËM  |  SKOÇ PËR KANCELARI

sqAlbanian

SKOC