LETËR HIGJIENIKE, LETËR KUZHINE, KARTËPECETA

Letra higjienike Rimmed® është e përberë nga material 100% Celuloze

Letra higjienike Rimmed®  e bardhë, e butë dhe me nje dizanj të përsosur ofron cilësi premium dhe një rehati në përdorim. 

Letra higjienike Rimmed® është e testuar dermatologjikisht dhe e tretëshme në ujë.

Letra e kuzhinës është një domosdoshmëri, si në pjesën e gatimit ashtu edhe për pastrim.

Letra jonë është letra që përmbush të gjitha kriteret tuaja:

• E gjatë
• E plotë
• Tepër thithëse

Rimmed® – Zgjedhja juaj më e mirë!

Kartëpeceta

Kartëpeceta për përdorim te gjithëanshëm familjar dhe profesional si HORECA. 

Të testuara dermatologjikisht, të përshtatshme dhe të sigurta edhe për lëkurën e ndjeshme e të prirur ndaj acarimit. 

Rimmed Përqafo cilësinë.

sqAlbanian

LETËR HIGJENIKE

LETËR KUZHINE