SHTUPA PAMBUKU MIKROFIBËR

Që pastrimi të jetë sa më i lehtë dhe i shpejtë për ju, pastroni dyshemenë tuaj me Shtupat Mikrofibër Rimmed®. Teknologjia e Mikrofibrës është një inovacion i rëndësishëm produkti për industrinë e pastrimit në sajë të vetisë së saj shpërthyese për të hapur dhe ndarë fibrat në pjesë mikroskopike duke dhënë kështu një pastrim më efektiv. Shtupat Mikrofibër Rimmed® përbëhen nga materiali 80% poliestër dhe 20% poliamid.Ajo ka një peshë shumë të lehtë,absorbon mjaftushëm ujë,nuk e lë atë të pikojë në dysheme duke e lënë atë të thatë pas cdo larjeje. Me përdorimin e Shtupave Mikrofibër Rimmed® ju do të përdorni më pak ujë dhe më pak kimikate. Përshtatet në cdo lloj dyshemeje,thith dhe tërheq me shumë papastërti duke reduktuar me 95% numrin e bakterieve. Ju mund ta lani atë deri në 400 herë pa e dëmtuar.
sqAlbanian

SHTUPA PAMBUKU MIKROFIBËR