LETER ALUMINI

shijon-me-te-per-me-rrimed

Letra e Aluminit Rimmed®​ është mënyra më praktike e ruajtjes, transportimit dhe mbrojtjes së ushqimit tuaj.

Produktet e Letrës së Aluminit Rimmed®​,falë aliazhit të aluminit me rezistencë të lartë dhe cilësi ruajnë shijen dhe vlerat ushqyese në temperatura të larta dhe të ulëta duke mbrojtur ushqimin nga drita, oksigjeni, lagështia dhe faktorë të tjerë të jashtëm që shkaktojnë oksidimin dhe formimin e aromave të pakëndshme.

Përdorimi i Letrës së Aluminit Rimmed®​ siguron freski ushqimore duke ruajtur lëngjet dhe vitaminat gjatë pjekjes në furrë.

Kompania Rimmed®​ ofron letër alumini në trashësi të ndryshme,nga 9-20 micron dhe në gjerësi të ndryshme,duke filluar nga 12,14,29,30 deri në 45 cm në varësi të nevojave tuaja dhe duke e bërë letrën e aluminit të përdoret në kuzhina të mëdha si restorante, pasticeri, fast-food-e,kompani hoteliere,parukeri etj..