Rimmed®️ pjesë e filmit Guxim nga Drilon Hoxha. 

Jemi gjithmonë pranë publikut! Mbështesim artin dhe kulturën.

Të fundit

Kategoritë

Keni ndonjë pyetje?

Jeni të lutur të na kontaktoni për gjithçka, dikush nga stafi ynë do të ju përgjigjet pyetjeve tuaja sa më shpejtë!
 
Faleminderit që na zgjidhni!
sqAlbanian