Rimmed® pjesë e eventit “I love my Business 2024”.

Rimmed

Rimmed® pjesë e eventit të organizuar nga Ermal Mamaqi, I love my Business. ❤ Mbajtur më 27 prill 2024.

I love my Business

Një trajnim fuqizues dedikuar biznesit dhe rritjes në karrierë.
2 ditë intensive trajnimi nga Ermal Mamaqi, ku do marrësh motivimin dhe njohuritë që të nevojiten për të rritur veten profesionalisht dhe jo vetëm.

Të fundit

Kategoritë

Keni ndonjë pyetje?

Jeni të lutur të na kontaktoni për gjithçka, dikush nga stafi ynë do të ju përgjigjet pyetjeve tuaja sa më shpejtë!
 
Faleminderit që na zgjidhni!
sqAlbanian